Selecteer een pagina

Alles over Shops United

Shops United is in 2009 begonnen als kleine “zolderkamer” onderneming met slechts één werknemer. Deze collega is nog steeds in dienst (Jordy) en inmiddels heeft het bedrijf zich weten te ontwikkelen tot een team van bijna 30 man sterk. Ruim 12 jaar na oprichting is het één van de grootste e-commerce platformen voor verzendingen van pakketten binnen Nederland geworden en is het expert op het gebied van pakketverzending.

Shops United zet zich al ruim 12 jaar in om ondernemers te helpen met het laten groeien van hun webshop. Dit doen ze door het verzenden van pakketjes zo makkelijk mogelijk te maken. Maar ook door content te creëren die webshop ondernemers helpen om zo het beste uit de webshop te halen.

Het verzenden van pakketten met een goed verzendsysteem is een essentieel onderdeel van het runnen van een succesvolle webshop. Het gratis te gebruiken verzendsysteem van Shops United helpt kleine en middelgrote webshops tijd én geld te besparen zodat ze meer uit hun webshop kunnen halen en meer tijd over hebben om te ondernemen.

Shops United heeft contracten met meer dan tien vervoerders, waardoor er voor elke zending een passende oplossing is. Webshops kunnen zo profiteren van voordelige verzendtarieven en kunnen door het rijke aanbod van vervoerders voor elke zending een passende vervoerder kiezen.

Shops United werkt samen met grote vervoerders als PostNL, DHL, DPD en UPS maar ook met kleinere vervoerders als Budbee, Instabox, Homerr, Brenger en Hurby.

Door de ontwikkelingen die er de laatste jaren spelen rondom de online verkoop en door het extra zetje dat de coronacrisis dit heeft gegeven, nam het aantal online verzendingen dat zowel met ShopsUnited als Parcel Pro werd verzonden, een enorme vlucht. In 2020 is het aantal zendingen ten opzichte van 2019 meer dan verdubbeld. Ook in 2021 zijn de resultaten ten opzichte van 2020 weer flink overtroffen.

Door de mogelijkheid de webshop te koppelen met het verzendsysteem worden de orders makkelijk ingeladen en worden verzendlabels automatisch aangemaakt. Hierdoor is de foutgevoeligheid lager en kan er efficiënter worden gewerkt!