Selecteer een pagina

Alles over Parcel Pro

Parcel Pro is in 2016 opgericht door Shops United en is gevestigd in Hoogvliet. De laatste jaren is de online verkoop meer gegroeid dan ooit en hierom is de beschikbaarheid van een goed verzendsysteem van groot belang. Zowel voor webshops als voor de consument. Parcel Pro heeft verzendsoftware ontwikkeld waarmee pakketten makkelijk en efficiënt verzonden kunnen worden. Grote webshops die zelf al een groot volume aan pakketten bij een van de vervoerders afnemen, hebben vaak zelf voordelige contracten bij de vervoerders. Wel kunnen zij gebruik kunnen maken van het verzendsysteem vanwege het gemak en de voordelen dat het systeem te bieden heeft.

Parcel Pro is de unieke, innovatieve webapplicatie. Die uitermate geschikt is voor elke webshop. De software is volledig ontwikkeld door het eigen team van developers met jarenlange ervaring. Zij werken iedere dag aan gebruiksvriendelijke verzendsoftware waarmee pakketten makkelijk en efficiënt verzonden kunnen worden. Of het nu een kleine, middelgrote of grote webshop is; het beste van elke leverancier komt samen op het platform.

Naast de integratie met verschillende vervoerders kunnen gebruikers verzendingen (automatisch) laten importeren met meer dan 25 e-commerceplatformen en ERP systemen.