Selecteer een pagina

PakjeBaan

Help webshops groeien en groei zelf mee

Klaar om te jobhoppen naar de wereld van online shoppen? Kom werken bij Shops United! Met onze software maken we het webshops makkelijker om hun bestellingen te verzenden: van piepers tot parfum en van sieraden tot smartphones. Ontmoet jij straks je nieuwe collega’s van Team United?

Open sollicitatie
Shops United, Parcel Pro

Poortugaal
Development, Marketing, Account Management, Administratie, Customer Support, IT Support, Data en Analyse

Daarom werk je bij Shops United

➤ Help bij de verzending van miljoenen pakketten

➤ Maak duizenden webshops blij met jouw service

➤ Sluit je aan bij een jong en informeel vriendenteam

➤ Werk in een mooi, open kantoor met Social Space

➤ Pak je kansen om te ontwikkelen en mee te groeien

PakjeBaan bij Shops United

Alles draait bij ons om pakjes. In 2009 lanceerden we ons eigen verzendsysteem, waarmee webshops handiger én voordeliger hun pakjes naar klanten kunnen sturen. Vandaag de dag versturen duizenden webshops miljoenen pakjes via ons systeem. En elke dag maken wij onze software nóg beter, want het aantal online bestellingen groeit nog elke dag. Groei jij met ons mee? Je kansen liggen voor het oprapen. PakjeBaan bij Shops United!
 

  • Customer Service
  • Development
  • Marketing
  • Sales
  • Administratie
  • Directie

Sluit je aan bij Team United

‘United’ geldt voor de shops die we helpen, maar ook voor onze teamleden. Dat voel je meteen. De eerste collega’s kenden elkaar uit vriendengroepen en werken er nu nog steeds. Je komt bij een club van zo’n 30 jonge professionals, waarbij je nog steeds die sfeer van een vriendengroep proeft. We helpen elkaar, lunchen samen in de Social Space en doen ook buiten het werk leuke dingen samen. Jij hoort er meteen bij!

“In 2020 ben ik bij Shops United begonnen als medewerker binnen het Supportteam. In drie jaar is er hier een heleboel veranderd. Het bedrijf groeit op verschillende vlakken en biedt gelukkig ook de mogelijkheid om intern verder te groeien! Zo ben ik momenteel werkzaam als projectleider. Hierdoor ben ik de schakel tussen verschillende afdelingen en houd ik mij bezig met verschillende projecten binnen het bedrijf.”

“Wat maakt Shops United nog meer een fijne werkgever? Dat zijn vooral de collega’s, wanneer je hulp nodig hebt staat er altijd wel iemand klaar om je te helpen. Elke dag is anders. Vol mogelijkheden en ook plezier. Ik ben ontzettend blij dat Shops United mij deze (groei)kans heeft toevertrouwd, want een ding is zeker: Ik wil niet weg bij dit bedrijf.”

Angela Bimmel

Projectleider

“Inmiddels ben ik al 12 jaar werkzaam bij Shops United. Waarom ik zo lang op dezelfde plek blijf? Dat heeft te maken met de veelzijdigheid in het werk en natuurlijk ook door de gezellige sfeer op kantoor. Ik heb zelf bijna alle afdelingen doorlopen binnen de organisatie en ik ben op dit moment bezig met een opleiding om mijn kennis te verbreden op het gebied van development.”

“Het is nooit saai bij Shops United: de sfeer is altijd goed met de fijne collega’s om mij heen. Al met al dus een top organisatie om voor te werken die je veel mogelijkheden biedt om je zelf te kunnen ontwikkelen.”

Patrick Monteiro

Senior IT Support medewerker

Verzendservice voor starters

Webshops besparen tijd en geld met het verzendsysteem van Shops United, dat ze gratis mogen gebruiken. Ondernemers koppelen hun webshop met ons systeem en laden zo makkelijk de bestellingen in, krijgen automatisch de juiste verzendlabels en kiezen meteen de slimste vervoerder voor hun pakketten.

Verzendservice voor pro’s

Voor grote webshops die vanaf tienduizenden pakketten per jaar versturen, is er Parcel Pro. De verzendoplossing met dezelfde gemakken als die van Shops United, maar dan met de extra features die pro’s nodig hebben. Zoals automatische import van verzendingen met meer dan 25 e-commerceplatformen en ERP-systemen en voordelige contracten met kleine en grote vervoerders.

Stage lopen bij Shops United

Snel veel leren in een tof team. Is dat niet de ideale stage? Shops United groeit supersnel en jij kunt met ons meegroeien. Op ons open kantoor krijg je veel mee van alles en ben je meteen onderdeel van het team. Kom je erbij?

(Afstudeer)Stagiair Development
Shops United, Parcel Pro

Poortugaal
Development

Stagiair Online Marketing
Shops United, Parcel Pro

Poortugaal
Marketing

Heb je vragen?

Wil je meer weten over werken bij Shops United? Of heb je een vraag over een vacature? Stuur een mail naar solliciteren@pakjebaan.nl of bel!